recenze

Dark Lands

Dark Lands

Okouzlující grafické zpracování ve stylu konzolové hry Limbo, do toho maximálně atmosférická muzika a skvělá hratelnost jako třešnička na dortu. Taková je ve stručnosti arkádová hra Dark Lands.
Jedná se o automaticky scrollující 2D plošinovku, v níž ovládáte černou siluetu, s kterou se snažíte dostat co nejdále. V tom vám budou bránit klasické překážky typu bodáků nebo ozubených koleček, ale třeba i hrůzostrašní nepřátelé, kteří jsou mnohdy několikrát větší jak vy.
Stěžejním bodem hry je právě soubojový systém, v němž dostáváte k dispozici hned několik možností útoku a obrany, které lze kombinovat a skládat tak působivá komba.
Do klasické šablony nekonečných utíkacích her pak nezapadá ani upgradování mezi jednotlivými pokusy, kdy namísto zvyšování jednotlivých atributů budete nakupovat předměty ve stylu RPG her. Na skladě tak je například helmice s chocholem +1 zdraví a podobně.
Osobně mi hra Dark Lands učarovala. Bude-li se líbit vám, záleží na vašem vztahu k arkádám a k netradičnímu grafickému zpracování hraničícímu až s uměním. Pokud máte jednu z těchto věcí rádi, Dark Lands si zamilujete.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

skandy26

skandy26 | 20.08.14 v 10:15

Do Limbo to má daleko,ale vypadá to fain :)


galerie

Dark Lands Dark Lands Dark Lands Dark Lands

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce