recenze

Boulder Dash®-30th Anniversary

Boulder Dash®-30th Anniversary

Herní legenda Boulder Dash slaví 30. výročí a my si můžeme užít tuto klasiku přímo na našich Androidech ve skvělé hratelnosti a vysoké kvalitě. Vzhůru do sběru drahokamů, které se nacházejí napříč více jak 200 levely.
Zamáčkněte slzu v oku a pusťte se do hraní. Ve hře se proháníte podzemním dungeonem a snažíte se nasbírat dostatek drahokamů pro odemknutí východu. Ten musíte také posléze najít, a to dříve, než vyprší časový limit. Pozor si musíte dávat na nepřátele a také všudypřítomné kameny, které musíte obejít nebo se jim šikovně vyhnout. Nechybí tajné chodby ani poklady se speciálním lootem, díky kterému odemykáte nové postavy. K dispozici máte i různé vychytávky (například dynamit nebo lupu na prozkoumání celé hrací plochy) či speciální pohyby (zničení jednoho okolního políčka). Užijte si parádní Boulder Dash a bavte se při objevování podzemního světa.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Boulder Dash®-30th Anniversary Boulder Dash®-30th Anniversary Boulder Dash®-30th Anniversary Boulder Dash®-30th Anniversary Boulder Dash®-30th Anniversary

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce