recenze

Epic Inventor

Epic Inventor

Úchvatné RPG s prvky real-time strategie viděné pohledem z boku, které vám umožní toulat se přírodou, získávat zkušenosti a pořádně se přitom vyřádit – to vše v single nebo multiplayeru.
Epic Inventor vyniká překrásnou retro grafikou, v níž se podařilo vykreslit všechny roztomilé rysy vašeho pomocníka robota, ale i všech okolo pobíhající zvířátek. Ty jsou pro vás však i přes svůj sladký kukuč velmi nebezpečná, a tak budete muset vzít do ruky klacek a pěkně jim to nandat. Po vzoru klasické RPG šablony jste tu za každou vraždu odměňováni body, a tak si ze své třasořitky postupně vypracujete odolnější a mnohem šikovnější postavičku. Kromě toho narazíte i na truhly obsahující docela praktické předměty.

Svět je velmi obsáhlý a svými možnostmi i rozsahem dokáže potěšit každého správného dobrodruha. Autor si dal práci i s rozmanitostí nepřátel, takže se nestane, že bojujete pouze s dvěma, třemi stále se opakujícími zvířátky, ale neustále narážíte na nové a nové protivníky, přičemž se setkáte například s hady, pásovci, prasátky, ale i hrůzostrašnými monstry. Pokud máte žánr RPG rádi, hru Epic Inventor byste si neměli nechat ujít. Najdete v ní více možností, než by se vešlo do několika obsáhlejších recenzí, přičemž vše tu do sebe naprosto přirozeně a logicky zapadá, takže se nemusíte bát, že byste se v tom ztratili. Doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

MarieH

MarieH | 09.11.17 v 16:47

Dobrá hra.


galerie

Epic Inventor Epic Inventor Epic Inventor

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce