recenze

Angry Gran Toss

Angry Gran Toss

Naštvaná babča je zase venku. Tentokrát se však nebude pachtit po zemi, ale hezky se proletí vzduchem. A i tam nadělá pěknou paseku.
Další z populární herní série Angry Gran, tentokrát babču vystřelíte z děla a budete se snažit doletět s ní co nejdál. Za nasbírané metry dostáváte mince, za které si nakupujete všelijaké upgrady pro delší dolet, a tedy i více peněz. A tak tu máte postupně silnější děla, ale také zbraně. Díky těm můžete babču udržet ve vzduchu déle a tím pádem se i dále dostanete, respektive máte větší šanci zasáhnout nějaký ten odrazový předmět.
Základní herní princip této „dolétávačky“ doplňují mnohé zábavné prvky, jako zvířátka nebo nákup plachtících upgradů. Jednoduché a přitom se vám titul jaksi zaryje pod kůži a vydrží vám na dlouhou dobu, takže ani nevadí poměrně vysoké ceny nových a lepších věciček.
Kromě toho, že můžete střílet, lze také skrze dotykový displej určovat rotaci a vyhnout se překážkám nebo zasáhnout ve vzduchu další peníze na nákup. Prostě návykovka na odreagování, navíc s humorem.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Julie Pastrnáková | 19.05.13 v 15:47

čus


galerie

Angry Gran Toss Angry Gran Toss Angry Gran Toss Angry Gran Toss Angry Gran Toss

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce