recenze

Thor TDW - The Official Game

Thor TDW - The Official Game

Stát se na chvíli Thorem a mocným kladivem rozsekat hordy nepřátelských lebek? Taková nabídka se neodmítá.
Gameloft je známý především ve dvou aspektech. Tím prvním jsou parádní hry v naleštěné 3D grafice a pro telefony s řekněme lepším výkonem, tím druhým pak mikrotransakce.

Thor už na vašich Androidech může běhat pěknou dobu, ale až poslední aktualizace přinesla podporu také pro můj smartphone (jupí). Co rozhodně upoutá pozornost na první pohled, je parádní grafika a s tím i spojené prostředí, Thor vypadá opravdu jako Thor, filmečky a dabing. Není to ale všechno jen zbytečné pozlátko?

Thora celkem solidně ovládáte pomocí virtuálního kurzoru a dvou tlačítek pro boj, speciální útoky nebo efekty, jako je přivolání vašich „pomocníků“. Zlo a temné elfy totiž nepotíráte sami, ale máte k dispozici skupinu až 6 supporterů různého typu (lučištník, mág, pěšák a další) nebo spojence. A i když se vrhají bezhlavě do ohně, jsou to cenní bojovníci. Za splněné mise získáváte zkušenosti a peníze, za které si kupujete nové brnění, zlepšujete výstroj i vaše kumpány.

Samotná hra pak připomíná akční RPG ve stylu Diabla, kdy procházíte úrovněmi a na každém kroku kladivem kosíte hordy nepřátel, a to v rozmanitých úkolech (zničit základnu, bezpečně projít, ochránit ostatní členy, ubránit dané území...). Zlepšené ovládání dává dohromady moc pěkný herní zážitek a motivaci do dalších levelů.
A mikrotransakce? Ve hře sice přítomny jsou (ve formě pohonů a many), ale domnívám se, že zase tak potřeba nejsou. Jednak si můžete za herní měnu náležitě vylepšit všechno možné, jednak krystaly na nákup lékárniček obdržíte i během hraní nebo formou denního bonusu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Thor TDW - The Official Game Thor TDW - The Official Game Thor TDW - The Official Game Thor TDW - The Official Game Thor TDW - The Official Game Thor TDW - The Official Game