recenze

Angry Birds Star Wars II Free

Angry Birds Star Wars II Free

Bandička ptáků s pořádnou pifkou je zpátky. Osvědčené herní principy s řádkou novinek a parádní hratelností, včetně výběru světlé či temné strany. Pojďme se podívat, co si na nás Rovio připravilo.
Povedené pokračování destrukčně-fyzikální zábavy je tu. Po vzoru minulé epizody se levely opět odehrávají v prostředí Star Wars, čemuž odpovídá také squadra a vlastností ptáků. Jako obvykle máte k dispozici omezený počet ptáků, s nimiž musíte trefit a zničit nepřátelské prasečí jednotky. Pomocí destrukce struktur, které jsou z různého materiálu, a objektů můžete docílit až tříhvězdičkového skóre. Hvězdy tu nejsou na ozdobu, ale odemykají vám levely na temné (prasátka se tak dostávají mnohem více do hry) či světlé straně (staří známí ptáci).
To je další pěkná možnost. Můžete si vybrat, za jakou stranu budete hrát, než si později odemknete druhou variantu. Každá volba s sebou nese specifické postavy s jejich vlastnostmi, které vám pomohou vyřešit stále obtížnější úrovně. Také se každé postavě počítají speciální body a v sekci odměn pak odemknete nová kola. Dále zde za vaše počínání plníte achievementy, za což získáváte body na nákup různorodých power-upů. Pohodové ovládání, pěkná kreslená grafika a určitý vtip dělají z titulu velkého zabijáka času.

Pokračování našlapané obsahem, zábavou a také příslibem do budoucna. Už základní verze nabízí slušnou řádku úrovní za obě strany a další se navíc chystá. Jedno z nejlepších (ne-li úplně nejlepší) pokračování oblíbené herní série.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Angry Birds Star Wars II Free Angry Birds Star Wars II Free Angry Birds Star Wars II Free Angry Birds Star Wars II Free Angry Birds Star Wars II Free Angry Birds Star Wars II Free Angry Birds Star Wars II Free

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce