recenze

Star Warfare: ALien Invasion

Star Warfare: ALien Invasion

Parádní 3D střílečka se spoustou zbraní, upgradů výbavy a single i multiplayerovým režimem. Co víc si jenom přát?
Akční střílečka z pohledu třetí osoby, ve které ovládáte maníka v robotickém oblečku a kosíte příšery v rámci singlu nebo další hráče v našlapaném „mulťáku“. V single režimu se pohybujete po různých lokalitách a musíte odrážet nájezdy emzáků na vaši osobu. Po nich občas zůstanou peníze, ale hlavně potřebné náboje, takže neplýtvejte a přesně miřte. Odměnou jsou zkušenosti a peníze na upgrade brnění a nákup zbraní.
Hlavním tahákem je samozřejmě multiplayer. V místnosti si můžete vybrat jakousi obdobu „Capture the Flag“, kdy se snažíte v časovém limitu získat kapsli a přežít až do konce, přičemž je nutná týmová spolupráce. Nechybí ani klasický Deat Match v týmu nebo proti všem. Dá se zapnout automatické balancování úrovně, takže vás nesestřelí o 10 levelů zkušenější soupeř. Virtuální páčky jsou dostatečně velké a vše se pohodlně ovládá, počet nábojů neomezen, takže parádní kosička. Mnohem lepší finanční odměnu získáte zde. Do skóre se započítávají přímé killy, asistence a smrti, zkrátka klasika. Nechybí ani co-op mód proti bossům.
Svižnou akcičku doplňuje 7 herních map, 36 upgradovatelných zbraní a 9 obleků s jednotlivými částmi (některé však za mikrotransakce). Každá taková hra chce trochu času a zvyku, ale tady se překvapivě velmi rychle přizpůsobíte, hlavně díky možnosti singleplayeru. Prostě paráda!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Star Warfare: ALien Invasion Star Warfare: ALien Invasion Star Warfare: ALien Invasion Star Warfare: ALien Invasion Star Warfare: ALien Invasion Star Warfare: ALien Invasion Star Warfare: ALien Invasion