recenze

Secret Agent Stealth Mission

Secret Agent Stealth Mission

Vítejte ve světě tajné agentky, která se dokáže dostat do míst, kam by se normální člověk nikdy nedostal. Jedná se o agentku Maju.
Tato žena byla vycvičena armádou tajné služby, a to z důvodu ochrany své země. Buďte opatrní, protože se jednoduše může stát, že budete zatčeni. Infiltrujte se na nepřátelskou základu a způsobte pořádný poprask. Položte bomby v místech, kde způsobí největší poškození. Vláda chce, abyste zaútočili na jádro protivníka a zajistili, aby byly nulové civilní oběti.
K dispozici je hned několik různých misí, takže si užijete spoustu zábavy. Budete ničit helikoptéry, náklaďáky, budovy a mnohem více.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Iveta111

Iveta111 | 19.06.20 v 00:45

Dobrá hra.

Agentka Maja | 03.12.16 v 19:46

Agentka Maja celým jmenem Prožabiše Claucina Majovská zvaná jako Maja generalní tajemníce Islamského Statu, vedlé Aligatora a Skalního Tygra je považovana za nejkrutější teroristku světa, její čin je v tom co udělal Alígator v Kauflandu na Vanoce a co vše zrobil Skalní Tygr tyto počty obětí Agentky Maja je v dějepise 10 nasobná, protože Agentka Maja má na svědomi mrtvých než Islamský Stat a Alígator a Skalní Tygr.


galerie

Secret Agent Stealth Mission Secret Agent Stealth Mission