recenze

Men in Black 3

Men in Black 3

Oficiální hra filmu Men in Black 3, která vznikla z důvodů propagace. Hráč se v ní dostane do kůže agenta, chránícího planetu Zemi před vetřelci z celého vesmíru. Vyzkoušejte si i vy, jaké to je být člověkem, který v podstatě ani neexistuje.
I když autoři hry, vývojářské studio Gameloft, uvádí, že jde o akční hru, osobně bych ji zařadila spíš někam na pomezí adventurního žánru a strategie. Toho plánování si navíc užijete jen poskrovnu, jelikož vám zde hned několik různých postav radí, co máte koupit, vylepšit a postavit. Jakmile se rozhodnete jejich rady neposlouchat a udělat si věci po svém, v podstatě to znamená, že jste zvolili chybné řešení.

Pokud dvěma postavám, stojícím proti sobě a pálícím jednu kulku za druhou, dokud jedna z nich nepadne, neříkáte akční souboj, můžeme škrtnout i tuto rovinu a zbude vám příběh, jenž je asi jedinou věcí, která se ve hře podařila. Na poměry androidu se tu nabízí celkem dost spletité rozhovory. Díky nim hra Men in Black 3 úplně nepropadla, ale působí alespoň jako čtení ucházejícího komiksu za doprovodu nudného klikání tady a hnedle zase tam.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Men in Black 3 Men in Black 3 Men in Black 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce