recenze

Rule the Kingdom

Rule the Kingdom

Nebojte se pustit do nezapomenutelného dobrodružství a stát se hrdiny. Království ve hře Rule the Kingdom čeká právě na vás a na vaše velké činy. Postavte se temným silám, které zemi ovládají a pokuste se nastolit tolik potřebný klid a mír.
Na poměry mobilního hraní je Rule the Kingdom rozsáhlá výpravná RPG hra, která disponuje i silnými strategickými prvky. Tyto dvě stránky si vzájemně nijak nepřekážejí, naopak – přímo skvěle se doplňují. Jedna bez druhé se prostě neobejde. Jednoduše řečeno, abyste se s velkou slávou mohli vydat zlu naproti, měli byste nejdříve postavit základy dobře prosperujícího města. Tady je váš základní tábor, sem se budete vracet, a pokud bude všechno fungovat jak má, hodně věcí se tím usnadní.

Samotné hrdinské výpravy pak obnášejí kompletní model akčního RPG. Souboje se odehrávají v real-time čase ihned, jakmile kliknete na znepřátelenou jednotku. Pouze souboj s bossy vás přenese na jinou obrazovku, jelikož jejich postava na hlavní mapě často skrývá i nějaké ty pomocníky. Ochuzeni nebudete ani o kouzlení nebo nákup a následné používání výstroje, výzbroje, lektvarů a talismanů.

Hra Rule the Kingdom dokáže zabavit na dlouhé hodiny, dny i měsíce a rozhodně by neměla chybět v mobilu žádného fanouška RPG. V daném žánru je to momentálně to nejlepší, co se ve verzích zdarma nabízí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Rule the Kingdom Rule the Kingdom Rule the Kingdom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce