recenze

FRONTLINE COMMANDO 2

FRONTLINE COMMANDO 2

Veďte skupinu elitních vojáků a bojujte proti zlu. Sequel Frontline Commando 2 je našlapaná akční střílečka, ve které kulky sviští vzduchem a vy bojujete o přežití.
V této akční střílečce z pohledu třetí osoby máte za úkol zlikvidovat všechny nepřátele v dané lokaci. Pomocí dotykové obrazovky, která je rozdělena na dvě části, ovládáte pohyb a pohled kamery a střelbu. V boji využíváte okolní prostředí jako ochrannou bariéru a ve správný čas musíte nejen přesně zamířit, ale také vstřelit a sledovat situaci, jestli kolem vás neletí granáty, drony nebo rakety. Svižná akce je tedy zaručena.
Kromě vojáků nejrůznějších specializací budete sestřelovat také auta a tanky, což už vyžaduje silnější zbraně. A tak si za peníze ze splněných misí kupujete nové zbraně nebo vylepšujete jejich vlastnosti (jako například počet střel, rychlost dobíjení, síla zranění). To vám pomůže odemknout i speciální elitní mise mimo hlavní příběhovou linii. Kromě toho máte v každé misi vedlejší úkoly. Výše odměny je tak dána nejen vítězstvím, ale také časem, použitím pouze jedné zbraně apod.
Bohatou herní náplň dále doplňuje samozřejmě povedená 3D grafika, PvP aréna (spotřebovává herní energii) a vaše skvadra vojáků. Postupně odemykáte nové vojáky, kteří bojují po vašem boku a mají nejrůznější specializace.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

FRONTLINE COMMANDO 2 FRONTLINE COMMANDO 2 FRONTLINE COMMANDO 2 FRONTLINE COMMANDO 2 FRONTLINE COMMANDO 2 FRONTLINE COMMANDO 2 FRONTLINE COMMANDO 2