zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Engage

Engage

Hmyz je možná někdy trochu obtížný a otravný, ale dokud se vás nesnaží zabít početné obří houfy, dá se to zvládnut. V této hře však k přežití budete potřebovat pěkný arzenál zbraní.
Vyrazte jako elitní voják do boje proti kobylkám, pavoukům, mravencům a zkrátka hmyzí havěti všeho druhu. Z pohledu první osoby budete kosit jednoho hmyzáka za druhým. K dispozici máte určitou škálu zbraní a na vás je jenom tu blížící se hordu kosit. V rámci příběhu navštěvujete různé lokace, přičemž pohyb v nich je dán automaticky – dojdete na jedno místo, do posledního blanokřídlého ho vyhladíte a jdete o pár trsů trávy dál. Dojde také na odolný hmyz, a tak se budou hodit silnější zbraně, které si postupně odemykáte a automaticky se vylepšují.

Skvělá akční hra. Náplň se může zdát stereotypní, ale jen tak vás nepřestane bavit. Grafika, občasné filmečky a neutuchající akce vás chytne na hodně dlouho. Zbraně se mění automaticky, což mi přijde lepší, než kdybych to měl zvládat ručně. Vysoké hodnocení je zasloužené.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

elf

elf | 02.03.15 v 17:11

sice jenom střílečka, ale chytne


galerie

Engage Engage Engage Engage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce