recenze

Badminton:Jump Smash™ 2014

Badminton:Jump Smash™ 2014

Skvěle ztvárněný badminton pro vaše mobilní zařízení. Vrhněte se do turnaje, nebo exhibice a užijte si parádní 3D zápasy se vším všudy.
Na začátek je třeba absolvovat tutorial, který vás naučí všechno potřebné – pohyb, úder, smeč, obranu, superútok nebo zrušení pohybu. Vězte, že v utkání se vám to bude všechno hodit. Vše se navíc ovládá velmi pohodlně přes dotykový displej (žádná virtuální tlačítka). Samotný průběh hry naštěstí není tak rychlý jako reálný zápas, takže máte dost času reagovat, přemístit se a zahrát úder. To ale neznamená, že to bude snadné. Začínáte s nejníže hodnoceným hráčem a pouze výhrami v exhibici si odemknete lepší hráče. S těmi už můžete uvažovat o vstupu do turnaje a bojovat o trofeje a finance na nákup nového vybavení a oblečků.
Propracovaná hra jak po grafické stránce (3D a zpomalující efekt při zahrání speciálního útoku), tak po stránce hratelnosti. Zajímavá hra především pro fanoušky „bedecu“.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Badminton:Jump Smash™ 2014 Badminton:Jump Smash™ 2014 Badminton:Jump Smash™ 2014 Badminton:Jump Smash™ 2014 Badminton:Jump Smash™ 2014