recenze

CKZ Origins

CKZ Origins

Zombíci jsou zase v ráži a rozlezlí po celém městě. Inu, je čas poctít je vaší návštěvou a přinést jim něco málo munice do hlavy.
Střílečka z pohledu třetí osoby, v níž se zhostíte role Evelyn. Ta má takovou kuráž, že se nebojí vydat sama (a někdy i s doprovodem) proti hordám zombíků. Ti jsou rozmístěni po různých částech města, a tak navštěvujete městské ulice, ale také laboratorní komplexy, vše v pěkné a detailní grafice. Díky volnému pohybu můžete ve hře hledat skryté boxy a získat bonusovou odměnu a také využívat okolního prostředí (k útěku a získání výhody pro další palbu).
K dispozici budou různé zbraně a jejich nákup za herní měnu. Na druhou stranu je zde velmi zřetelné cílení na mikrotransakce. Glu-bodíky se sbírají pomalu, a tak je zážitek z jinak parádní gamesy poněkud zkalený.
Abychom nekončili negativně, ovládání je velmi pohodlné a efektivní, i když jde de facto vždy o kosení zombies, budete muset ochránit civilisty, používat sniperku nebo se snažit jednoduše přežít co nejdelší dobu. Misí je zde na výběr opravdu hodně a zabavíte se na slušnou dávku času.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

CKZ Origins CKZ Origins CKZ Origins CKZ Origins CKZ Origins CKZ Origins

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce