recenze

Dead Target

Dead Target

Střílečka z pohledu první osoby, kde se na vás řítí jeden zombík za druhým. Skvělé tempo, povedená grafika a spousta akční zábavy. Ještěže se ty vládní projekty vymykají z rukou…
Město zachvátila infekce „zombie chřipky“ a samozřejmě má ve všem prsty vláda, respektive její nepovedený experiment. Vy, jakožto agent elitního komanda, jste jeden z přeživších a snažíte se přežít i nadále a dostat situaci pod kontrolu.
Mise jsou zobrazeny z pohledu první osoby a vaším úkolem je zlikvidovat všechny zombíky, kteří se na vás v každé lokaci řítí. Funkce hry jsou omezeny na míření, střelbu, dobíjení nábojů a otáčení ze strany na stranu. Nechybí lékárničky ani granáty, ale to je poměrně nedostatkové zboží. V praxi tak ve velmi rychlém tempu kosíte jednu hordu za druhou, udílet headshoty a plníte zadané mise, které vám vynesou zkušenosti a postup na vyšší úroveň.
Díky tomu odemykáte nové zbraně a získáváte další bonusy, například v podobě zlatých cihliček, které urychlí postup nebo za ně lze nakoupit uzamknuté předměty.
Samozřejmostí je upgrade zbraní a na to také padnou v podstatě všechny vaše vyhrané peníze. Dojde také na souboje s bossy.
Hra má skvělé tempo i grafiku a vůbec nevadí, že se nemůžete pohybovat po okolí (jen stojíte na místě). Během hraní jsem našel jeden bug, kdy obyčejný zombík nešel zabít, ale napodruhé už bylo vše v pořádku. Užijte si pořádnou zombie řežbu. Hezkou zábavu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Dead Target Dead Target Dead Target Dead Target Dead Target Dead Target

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce