recenze

Hot Cars

Hot Cars

Pokud holdujete automobilům značky BMW, pak je nová závodní hra Hot Cars určena právě (ne však pouze) vám. Nejde zde totiž o nic jiného, než právě o závody těchto luxusních vozidel, pocházejících z Německa.
Hot Cars je po dlouhé době závodní hra, která dokáže hráče opravdu zaujmout. Takto stručně se dá shrnout nejnovější titul od dvoučlenného XTC Teamu. Takže o co tady jde? Prakticky o to samé, co můžeme nalézt všude; čtyři základní módy (Race, Championship, Freerun, Multiplayer), jedno vozidlo na výběr a spoustu tratí, jejichž počet můžete navýšit díky přiloženém Track editoru.

Čím tedy „Horká auta“ vyčnívají z davu? Především několika zbraněmi, které závody perfektně oživují. K dispozici jsou klasické rakety, naváděné systémy a k chuti přijde jistě i Nitro, které vašeho miláčka pořádně protáhne. Závodit budete proti sedmičce soupeřů, jejichž vozový park se neskládá z ničeho jiného, než z vozidel německé značky BMW. Jiná auta ve hře nenaleznete, a i vy samotní se po tratích budete pohybovat pouze v tomto luxusním autíčku.

Zajímavě vypadají taktéž rozsáhlé možnosti multiplayeru. Hrát můžete s kamarádem u jednoho PC pomocí splitscreenu, mnohem zajímavěji však zní možnost hry po internetu či místní síti LAN. 3D zpracování hře jednoznačně svědčí, a nebýt občasných chyb (mizení karosérie atp.), bylo by vše na jedničku. To samé platí i o celé hře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

kingoftheworld | 17.05.07 v 16:39

Hmmm... nejak mi to vzdycky spadne...

ja | 18.09.05 v 12:24

ZAVIROVANY JAKO PRASE

Lotka | 21.08.05 v 21:44

Pozor na sajrajtík, který si s tím do PC stáhnete :-((

schakal | 13.08.05 v 21:34

Hele ja tu hru hral je dobra a ani si nevsimnete te spatne grafiky :-))


galerie

Hot Cars Hot Cars Hot Cars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce