recenze

Sk8park 2

Sk8park 2

Sk8park je pošušňání pro hardcore stratégy se „stavěcí“ úchylkou. Z malých i větších dílků se skládá ráj srdce skejťákova - a to nejlépe takový, který přiláká v reálném čase co nejvíce platících diváků. Díky jim pak může park samozřejmě expandovat a dělat se lepším a lepším.
Na první pohled zdá se stavba skateboard parku býti věcí originální a neotřelou. Na druhý pohled zkušené oko hráče samozřejmě postřehne pouze kosmetickou úpravu v mnohokrát přehraném herním konceptu.

Slovní spojení „adrenalinový sport“ v nás určitě vyvolává smíšené pocity. Někdo se zalekne a jde do kolen, jinému se zablesknou zorničky při představě raftingu, bungee-jumpingu či lyžování v Himaláji. Dnešní kousek má s adrenalinem společné jen jedno – prostředí, ve kterém je králem prkýnko na kolečkách. Již z perexu víte, že se nejedná o žádnou brutální závodní akci, nýbrž o pomaloučkou rozvíjející se strategii, ve které je naším úkolem postavit co nejlepší, největší, nejkrásnější a nejvíce vydělávající skejťácký parčík na světě. Na začátku máme hluboko do kapsy (upřímně řečeno – rozjezd je tu hodně těžký, autor hry mohl přece jen přisypat na začátku do kešeně o trochu více), nicméně po několika testech metodou pokus-omyl se nám podaří za počáteční kapitál vytvořit jakýs-takýs miniparčík, který poté při troše štěstí úspěšně ekonomicky rozvíjíme. Na výběr máme docela dost komponent od rampy, přes zábradlíčka, bedny, až po náročné stavebnicové kreace. Jakmile se přehoupneme přes obtížný začátek a do parku se nám začnou scházet imaginární platící lidé, je vyhráno. A tak se rozvíjíme, rozvíjíme, rozvíjíme, až jsme největší na celém světě…

Grafika je typicky Okýnková, herní interface připomíná spíše Windows aplikaci, než hru. Na druhou stranu – kdo má tento typ her rád a je trpělivý, pak tu dnes může strávit pár nezapomenutelných dloooooouhých chvil.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

patrik | 13.12.06 v 13:29

hra

mikilauda | 13.03.06 v 18:07

ůsmeu není zádná špína odkedy t´a to bavue ty mamrd hnusný

mikilauda | 13.03.06 v 18:03

je to fakt suppper hra myslel sem si že to bude chujovina ale je to good...sk8 is gr8

Nikolka | 21.01.06 v 19:14

davam vam jeden bod


galerie

Sk8park 2 Sk8park 2 Sk8park 2