recenze

HemoHes World Championshit 2001

HemoHes World Championshit 2001

Máte rádi běžky? Pokud ano, bude se vám určitě líbit tato hra. Musíte zde však používat hlavu, jelikož máte k dispozici steroidy, a musíte zdolávat kopce. Jak si rozložit používání speederů?
Měli jsme tu rybaření, golf, tenis, snowboard.. Mnohé by mohlo napadnout, že jsme už vyzkoušeli snad všechny sporty. Ba ne, chyba lávky. Víte co jsme tu ještě neměli? Simulaci běhání na lyžích. Ano, běžky. Jednoduché ovládání přispívá ke skvělé hratelnosti. Šipka doprava/doleva znamená zrychlování/zpomalování a písmenem H si dáváte hemohes, což jsme pochopil jako doping. Vždy vám to dolní energii a na kontrolním panelu jsou hemohes znázorněny jako injekční stříkačky. Na svého běžkaře se díváte z profilu.

Můžete si vybrat až 5 oponentů a ze šesti obtížnostních levelů. Na první to je brnkačka, to jsou všichni pomalí, ale na poslední budete muset využívat kopečků. Ano, dostáváme se k zákeřnosti. Kopce. Některé nevyjedete, pokud se dostatečně nerozjedete. To potom sklouznete pozadu dolů a znovu se rozjíždět zabere opravdu dost času, zkrátka pokud se vám trať nepodaří projet na první pokus, končíte většinou (ale zákonitě ne vždy!) poslední. Jezdíte po mnoha zemích, od Aljašky, přes havajské pláže až po oblast 51. Hra je dost obtížná, mě osobně moc nebavila, jelikož mě nebaví přemýšlet o systému vyjíždění kopců, ale na druhou stranu je v tom systém, jde to, a záleží jen na charakteru hráče, jak se umístí, a jak se bude u hry bavit. Škoda jen nevydařené grafiky. Co se týče zvuků, ty jsou okey.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

milán | 15.10.04 v 20:20

milán

Sparky | 16.02.03 v 11:11

SUPR.Včera jsem přijel ze šumavy z bježek a je to apsolůůůtní delikatesa.Přeci......(!)

MIchal | 29.10.02 v 17:37

Ahoj


galerie