recenze

Beaned Game

Beaned Game

Je libo jednu rychlou odreagovačku? Pak zkuste dnešní hru, ve které skupinka tří skautíků musí ochránit tábor před invazí ufounů. Kdo vyhraje utkání ve vybíjené, ten bude moci zůstat. Budete to vy, nebo podlehnete slizkým chobotničkám z vesmíru?
Jednoduchá a svižná záležitost, ve které vyzkoušíte vaši rychlost a postřeh.

Na skautský tábor zaútočili mimozemšťanéa je teď na vás, abyste se v soutěžních kláních předvedli jako sportovci, kteří neprohrávají. Ovládáte skupinu tří skautů, kteří se utkají rovněž proti třem emzákům. Vašim úkolem je v podstatě jen mířit a klikáním střílet míče do vašich soupeřů. Míče si hráči berou sami, takže při protiútocích soupeře stačí jen ve správný okamžik skočit a vyhnout se tak střele.
Kromě normálních míčů jsou tu i dva speciální, které při zásahu uberou více staminy. Kdo rychleji připraví soupeře o všechny životy, ten vítězí. Pokud jste to vy, postupujete do dalšího kola. Tam se vybíjení stává zase o něco těžší a už to nebude tak snadné trefit protivníka. Vždycky je potřeba najít ten správný rytmus, popřípadě si počkat na pravou chvíli ke střele, ale jakmile onen princip naleznete, budete slavit vítězství.

Hra je to krátká a poměrně snadná. Připočítáme-li i kreslenou grafiku, je to hra vhodná především pro děti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Drticka

Drticka | 16.05.19 v 11:18

nejsem rychlá


galerie

Beaned Game Beaned Game Beaned Game