recenze

Little Plane

Little Plane

Myslíte si, že jste přesní? Že máte výdrž? Dokažte si to v jednoduchém leteckém simulátoru, kde vás k více bodům dovedou jen brilantně zvládnuté zmiňované schopnosti.
Podle názvu této hry se toho dá usoudit plno. Kdybych hru neznal, tak bych si podle názvu myslel, že jde o nějakou vojenskou strategii. O strategii ale rozhodně nejde. Jde o velmi jednoduchý letecký simulátor, který by měl prověřit několik vašich schopností. Jak už jsem psal, jde o přesnost a výdrž.

Hra je výjimečná tím, že se ovládá jen jedním tlačítkem a to tlačítkem na myši. Pokud ho stisknete, letadlo stoupne, pokud ho pustíte tak co? Tak samozřejmě klesne. Tím je hra jednoduchá, ale v žádném případě se nedá říct, že by kvůli tomu byla nudná. I když je tu samozřejmě několik představ, jak by se dala vylepšit, ale nedá se o nich příliš uvažovat, neboť by celou hru změnili. Jakákoliv střelba by se sem nehodila. Jde jen o přesnost a výdrž. Po zvukové stránce je hra kousek pod průměrem. Do složitého letu by se hodila nějaká stylová hudba. Nemyslím nic konkrétního (i když taková Shakira :)), ale každopádně místo obyčejného zvuku letadla by se hodila nějaká melodická skladba. Grafika na tom sice není obdobně jako zvuk, ale také není nejlepší. Na výběr by mohlo být více letadel a více úrovní. Např. možnost proletět se městem by se sem hodila.

Představa, jak se vyhýbám mrakodrapům, je zajímavá, ale to jsou jen detaily, které zde chybí. Možná jejich absence je důvodem, proč se Little Plane nedá příliš kladně hodnotit. Co říci závěrem? Procvičte si přesnost, vyzkoušejte jak dlouho vydržíte, kolik bodů nasbíráte, ale pak hru smažte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

UnHynek

UnHynek | 25.03.13 v 21:36

Jsme šťastní, když můžeme udělat radost!

loony | 25.03.13 v 19:52

jůůů... kdo hledá najde! hrála jsem to před deseti lety a teď jsem po ní zatoužila znova : ) by mě zajímalo, jestli se mi znovu podaří dostat se na level 2 : ) ale při prvním hraní skóre cca. 2000, tak snad to půjde : )

FreeeeeedX | 01.07.09 v 20:41

5448 points 2 level

Taran | 01.07.09 v 20:16

Paradni hra, u ni jsem vydrzel dlouho a urcite jeste vydrzim. Mam skore 5384, pres druhej level se nemuzu dostat :D

MEGASTAR | 24.09.07 v 18:28

Rekord: 2469

Rafan | 06.09.07 v 20:12

jj je to supr

kingoftheworld | 13.05.07 v 19:11

Tato hra me opravdu pobavila, ma velmi jednoduche ovaldani a dobrou hratelnost... doporucuju vyzkouset ;)


galerie