recenze

Easter Egg Hunt

Easter Egg Hunt

K Velikonocím nesporně patří sympatičtí zajíčci a vajíčka všech možných barev. Právě těch si v této nepříliš složité a hlavně oddechové gamesce užijete dosytosti. Které z motorizovaných zvířátek jich najde více?
Velikonoční hry nikdy nebyly tak populární jako ty vánoční. Letos se však vše díky úspěšné soutěži belgického serveru Caiman.us změnilo. Několik zúčastněných her jsme již recenzovali (např. The Little Eggy That Could nebo Easter Crisis. O celé soutěži jsme též informovali v novince. Dnes přinášíme titul, který se umístil jako 22., což v ostré konkurenci vůbec není špatné. Posuďte sami.

Ovládáte velikonočního zajíčka (na výběr jsou hned tři, s různými jmény), který překvapivě neběhá po svých nožkách, ale využívá pohyblivé vznášedlo, kde by ho čekal jen opravdový snílek. Easter Egg Hunt nabízí hned tři herní módy. Ve všech se vznášíte na nepříliš velkém ostrůvku. V prvním módu jde o to, sebrat deset vajec dříve než ostatní soupeři. Ve druhém v časovém limitu nasbírat co nejvíce ukrytých vajec (tentokrát bez ostatních zajíců) . V posledním je jen jedno velké vejce. Jestli se vám ho podaří najít rychleji, než protivníkům, vyhráváte. Vajíčko se však přesunuje, a tak jeho polohu znají často jen počítačem řízení rivalové, podle nichž je nutno se pohybovat. Být u vejce před nimi je ale velmi náročné.

Grafika je vcelku průměrná, mohla by být ostřejší. Přesto však celkový dojem nikterak nekazí. V herním prostředí by ale potěšilo více nápadů. Vedle keříků a trávy totiž prakticky na nic nenarazíte. Easter Egg Hunt je tak pouhá jednoduchá arkádová gameska vhodná na krátké odreagování, které je v jarních měsících velmi vítané. Roztomilost celého titulu ocení hlavně dětská duše.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Easter Egg Hunt Easter Egg Hunt Easter Egg Hunt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce