recenze

Rainbow web

Rainbow web

Půvabná hříčka plná barevné rosy, která ulpívá na kouzelné síti zlého pavouka, jenž žene království do záhuby. Pomozte zachráncům říše poskládat písmenka do sloganu, jenž je důležitou součástí celého boje za dobro. Uvidíte, že boj nebude marný ani nudný.
Jde o velmi pěkně ztvárněnou hříčku, jejíž princip je velmi jednoduchý. Před sebou budete mít pavoučí síť s barevnými kuličkai. Některé kuličky mají na sobě písmena. Ta jsou nejdůležitější. Vaším pkolem bude přesmýknutím dvou kuliček vytvořit nejméně trojičku stejných barev. Tyto kuličky prasknou a na jejich místa se posunou jiné. Jakmile prasknou všechny kuličky s písmeny, je level u konce a vy postupujete jak na mapě, tak i v pavoučí síti dále. Autorům je třeba pochválit krásnou grafiku, příběh a samozřejmě neotřelou hudbu, jež nás bude provázet celým příběhem. A jak to vlastně celé dopadne? Uvidíte sami :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

bohda | 23.11.08 v 07:54

je to zajímavě řešená hra,která je vlastně na stejném principu jako přesouvání kamenů.Tady je zajímavě řešené hrací pole,dobrýýýýý


galerie

Rainbow web Rainbow web Rainbow web Rainbow web