recenze

Pathstorm

Pathstorm

Logická hra s příběhem, mapou a spoustou možností a úkolů, to se nevidí každý den. Logická hra s výbornou grafikou, v kvalitním zpracování a příjemnou hudbou, to je k vidění ještě méně. A vše dohromady? Tak to tu máme dnes!
Pathstorm je opravdu slušný kousek a přesto, že se vám do rukou dostává pouze demo, nabídne víc, než leckterá plná hra.

Princip hry by se možná dal s trochou nadsázky přirovnat k minám, ovšem podobnost je pouze v tom, že máte před sebou pole s ukrytými předměty, které je třeba odhalit, což přinese bodový zisk. Neúspěšným pokusem o odhalení přímo, tj.kliknutím na příslušné políčko se body ztrácí. Kde se tyto objekty nalézají zjišťujete tak, že polem proháníte míček a musíte vystihnout, kde a kam se odrazí. V první úrovni nejsou překážky skryté, tudíž si to lze nacvičit.

Demo není časově omezeno, zablokovány jsou pouze některé funkce. I tak máte k dispozici řadu různých polí a nastavení, lze si s tím vyhrát. Pathstorm, jak bylo zmíněno v perexu je vskutku propracovaná, leč není to hra pro každého. Zpočátku se může jevit obtížná nebo nepochopitelná nebo prostě nudná, takže to zabalíte dřív než byste měli. Tedy, žádný příznivce logiky by neměl Pathstorm opomenou a vy ostatní – proč to nezkusit?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Pathstorm Pathstorm Pathstorm Pathstorm Pathstorm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce