recenze

Marble Seals

Marble Seals

Mrzne až praští, teploměr hluboko pod nulou a voda na čaj se pomalu vaří z kusu ledového kvádru. Tak proč si takovou (dlouhou) chvíli nezpestřit hrou se zdejšími zvířecími obyvateli? Byť by jim šoupání po zamrzlé ploše mohlo být krajně nepřijemné, v tomto případě se nemusíte ničeho bát. V logické hře na způsob legendárního Sokobana vás nic nemůže překvapit. Nebo že by se něco našlo?
Také si občas rádi zahrajete hru, jejíž princip dobře znáte a nemusíte zdlouhavě hledat co a kde zmáčknout? Já osobně mám logické hry rád a málokterý titul, na který narazím, si nechám ujít.

Tentokrát ovládáte do huňaté bundy s kožešinovou kapuckou zabaleného eskymáka, který má jednoduše řečený úkol a neuvěřitelně špatně proveditelný. Na hrací ploše máte rozmístěn určitý počet živočichů, které šťoucháním musíte dopravit na vyznačené místo. I když je tuleňů více než červeně označených stanovišť neznamená to, že byste jich mohli polovinu beztrestně naházet do vody. Každý váš krok musí být promyšlen, neboť nejde vzít zpět. Pohyb se realizuje dle známého fyzikálního pravidla, že tuleň uvedený do pohybu ve zvoleném směru se zastaví na nejbližší překážce. Takto se mnohokrát dostanete do úzkých a nebudete mít jinou možnost, než level začít znova.

Splněná úroveň vám přinese jak pocit z dobře vykoumané akce, tak možnost přejít dál. Jestliže se vám někde opravdu nedaří, vždy máte možnost vybrat si z více odemčených úrovní, a tak nemusíte hrou procházet postupně. A to jistě potěší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 20.07.17 v 16:54

no snad vyzkouším malonko mě to láká

PavelH

PavelH | 23.10.16 v 15:03

Pěkná hra.


galerie

Marble Seals Marble Seals Marble Seals

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce