recenze

Gelatin Joe

Gelatin Joe

Pozor, pozor. Tuto valící se barevnou kouli jen tak něco nezastaví. Pár věcí se sice najde, ale poněkud rosolovitý Joe se se vším hravě vypořádá. Nebo ne? Hlavně musí mít tu správnou barvu. Bez té se vše jeví jako nepřekonatelná překážka.
Asi už tušíte správně, že ďáblovo kopýtko je ukryto v kombinaci barevných kuliček.

Dnes se budeme bavit s lehce neforemným a oválným předmětem. Jeho úkolem je dostat se na konec dané úrovně. Při svém průchodu však narazí na mnoho ošemetných situací. Průhledný Joe sám o sobě nemůže nic. Schopnosti mu dává až některá z kuliček, které svojí barvou předurčují věci příští. Seberete-li například ze země zelenou kapku, můžete skákat a také se před vámi záhy ukáže široká propast, nebo vysoká plošinka. Barev u sebe můžete mít hned několik druhů a vícero kusů. Větší souhrné použití jedné barvy znamená také větší účinek. A pokud se vám něco nepodaří, nezoufejte. Zkrátka kouli seberte a zkuste to znova. Jediný problém nastává, když si akci špatně naplánujete, respektive nestihnete všechno zmáčknout ve správném pořadí. Ve hře totiž většinou musíte své síly kombinovat, což vyžaduje mrštnější prstíky a vědět kde a co zmáčknout. Ta dřevěná plošinka totiž nebude upevněná ve vzduchu věčně. V tomto případě opakujete celé kolo, ať už jste byli kdekoliv.

Za nasbírané mince se vám odemykají „skiny“. Nic převratného, ale přece to potěší. Hra by však byla výborná i bez tohoto aspektu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Gelatin Joe Gelatin Joe Gelatin Joe