recenze

Magic Drop

Magic Drop

Je libo zahrát si logičku s kouzelnými lektvary v hlavní roli? Budete je přikládat na sebe a tvořit trojice. Pěkné zpracování, příjemná hudba, spousta levelů a nekončící zábava. To na vás čeká v této gamesce od Sunny Games, takže určitě vyzkoušejte.
Přemýšleli jste někdy o tom, kdo nebo co jste mohli být v minulém životě? Co třeba takový alchymista? Právě s různými lektvary budete mít co do činění i v této hře. Jde o další dílko Sunny Games, tudíž se můžete těšit na solidní kvalitu. Je to logička typu Tetris. Z velikého stroje k vám přicházejí různě barevné lektvary (mají i různé tvary sklenic). Vaším úkolem je pouštět je do herního pole a vytvářet z nich minimálně trojice. Jakmile vytvoříte řetězec tří stejných lektvarů, ty poté zmizí a uvolní místo ostatním. Jakmile vyčerpáte všechny lektvary a nebude-li pole přeplněné, postoupíte do dalšího levelu. Grafika je pěkná, zvuky také, takže mohu jen doporučit...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

JaSo | 21.09.09 v 10:56

Her,kde se tvoří trojice,je hromada.
Ale tahle je tak dobrá,že ji vaří celá naše rodina!

marcela | 11.03.07 v 22:56

Tato hra super,hraji ji každý den pro oživení paměti.Pro dospělé i děti-super-díky!

eQui | 26.02.07 v 10:20

Kousek pod recenzí, přesněji pod červeným obdélníkem, se nacházejí tři ikonky - a ta, zobrazující disketu, slouží ke stažení hry :)

Ajka | 26.02.07 v 10:02

jsem tu poprve,mám li hodnotit jak tu hru mohu vyzkoušet?


galerie

Magic Drop Magic Drop Magic Drop

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce