recenze

Julia's Quest - United Kingdom

Julia's Quest - United Kingdom

Hlavní hrdinka Julia se rozhodla navštívit Spojené království, a tak společně s ní uvidíte jeho největší atrakce a památky. Přitom budete řešit jednoduché úkoly, sbírat poháry a řády. Zatoulejte se do londýnských uliček a navštivte například Westminster Abbey.
Nejlepší způsob, jak nasbírat poháry a zajistit si prestiž, je jednat rychle. Vaším úkolem bude posbírat jednotlivé dílky skládačky, které jsou umístěny v hrací ploše. Skládejte k sobě aspoň tři věcičky stejného typu a posunujte puzzle k dolní hraně. Jakmile se dílek dotkne dna, máte ho v suchu. Pracujte rychle. Když budete obzvláště dobří, přibydou vám ve výstavní síni řády. Tak či tak přijdete si na poháry cenných kovů. A není vůbec složité získat i zlato. Abyste se k němu mohli dopracovat ještě lépe, kupujte si bonusové předměty. Například kladívka vám pomohou, budete-li se potřebovat zbavit jednoho políčka, které ne a nezapadá do trojice. K dispozici máte ještě několik dalších bonusů, ovšem ty jsou odstupňovány podle ceny. Peníze vyděláváte jednak automaticky v průběhu hry, jednak je můžete získat v podobě mincí, které stejně jako puzzle dílky plavou někde mezi obyčejnými věcmi. Hříčka je velmi dynamická, má pěknou grafiku a je vhodná i pro děti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 27.06.20 v 05:38

Perfektní hra.

MarieH

MarieH | 22.09.16 v 23:55

Dobrá hra.


galerie

Julia's Quest - United Kingdom Julia's Quest - United Kingdom Julia's Quest - United Kingdom Julia's Quest - United Kingdom Julia's Quest - United Kingdom