recenze

Jel

Jel

Ačkoli by kdekdo dle událostí posledních dní na našem severu moh říct, že první školní dny patřili várce her ze soutěže Retro Remakes 2006, dá se konstatovat, že opak je pravdou - vedle RR ´06 probíhá i nenápadná minisoutěž serveru Experimental Gameplay. A Jel je právě jedním z takových produktů.
Je smutnou a nezpochybnitelnou pravdou, že tyto soutěže nepřinášejí zdaleka jen nepřekonatelné a po všech stránkách brilantní herní kousky - naopak, obvykle jako vedlejší produkt nabídnou i pěknou řádku průměrných a podprůměrných her od vývojářů, kteří buďto začínají, nebo jim to tentokrát "nějak nevyšlo". Hodnotit podle právě nastoleného systému hru Jel je ale více než ošidné. Jel totiž není jen tak nějaká hra odvedle, Jel je hra, která byla designovaná tak, aby se dala ovládat za pomoci speciálního ovladače Dance Padu. Když ovšem pomineme tento fakt, jedná se o obyčejnou skákačku s jakýmsi tintítkem v hlavní roli se základním konceptem a brzy otravnou hratelností.

Ačkoliv má tedy Jel očividně něco do sebe a je graficky poměrně přitažlivě zpracován, se staženým ocasem se zařazuje mezi zástup her, často škatulkovaných jako "srandičky na pár minut". Takovou záležitostí totiž Jel nepochybně je...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Jel Jel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce