recenze

Influx

Influx

Influx je dalším z řady her z projektu Experimental Gameplay. Jde o logický rychlík, který sedne do ruky především každé ženě a dívce. Hlavní roli totiž sehrávají naleštěné krystaly!
Cílem projektu Experimental Gameplay je vytvářet v rekordně krátkém čase hry, které budou v něčem originální či popřípadě výjimečné a inovativní. V krátkém období by mělo vzniknout na 50 kratších her. Influx je jednou z nich...

Krátká doba vývoje však neomlouvá jednu zcela fatální chybu. Ihned po dohrání (respektive nahrání co nejvyššího skóre) se hra automaticky vypne. Není jiné cesty – proste vám udělá pápá a vy nic nezmůžete. V případě, že si budete chtít skóre vylepšit, si tak budete muset hru spustit úplně znova. A o co v ní vlastně půjde? Na začátku před vámi bude stát pole plné různých krystalů. Jedny budou červené, druhé zelené a třetí růžové. Jedny budou zabroušené, jiné méně zabroušené. Vaším úkolem je dát dohromady příbuzné krystaly – zabroušené se zabroušenými, červené s červenými. Toho dosáhnete pouze tak, že budete vyměňovat sousední krystalky.

Vizuální zpracování na tom rozhodně není špatně. Nepřekvapí, neoslní, ale plně vyhovuje a ke hře jako celku se báječně hodí. Škoda jen mírné zabugovanosti – okamžité vypnutí po dohrání je jen vrcholem ledovce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Influx Influx Influx