recenze

Doomino

Doomino

Ne, dnešní hra opravdu není akční střílečka smíchána s logickou hříčkou. Je to „jen“ počítačové zpracování známé logické hry. Na kolik procent a zda-li se vůbec vyvedlo, to si můžete přečíst v mojí recenzi.
Určitě jste hráli, či stále hrajete, logickou hru Domino, kde jste za sebou skládali kostičky se stejným počtem teček na jedné půlce tak, aby vám žádné kostičky nezbyly a vy tak vyhráli. Ač je to pro někoho z vás překvapením, přesně toto je účelem Doomino.

Hned na začátku udělám radost všem fanouškům multiplayeru, hra podporuje hru pro dva hráče na jednom PC. Ovšem dobře se dá hrát i o samotě, čímž se teď budeme zabývat. Na spodním okraji obrazovky jsou ukázány čtyři kostky, každá s jinačím počtem teček (od 0 do devíti). Vaším úkolem je přiřazovat k těmto kostkám kostky, které jsou umístěny po bočních okrajích obrazovky a to tak, že obě strany kostek, které spojujete musejí mít stejný počet teček. Pokud nemají, nemůžete je jednoduše spojit. Jakmile všechny spodní kostky spárujete, posunou se dolů a bude vyčnívat jen vrchní polovina nejvyšších kostek, na které musíte napojit kostky z boku tak aby… Ano, je to stále dokola a bylo by to i značně unavující, nebýt několika vylepšení. Tak například budete dostávat dvakrát více bodů než normálně, budete se vsázet o číslo na příští kostce pro pár bodů a tak dále. Vylepšení je opravdu hodně a rozhodně se nebudete nudit.

Co se týče grafického zpracování, nemá cenu na něj plýtvat řádky v této recenzi, neboť je téměř nulové. Omezuje se jen na kostky a tečky na nich, což je vlastně vše. Hra je tak trochu fádní z velké části díky grafice. Zvuky na tom nijak slavně taky nejsou. Přesto je tato hra vcelku zajímavá a chvíli i hratelná, po delší době ovšem začne nudit a to vás donutí hrát jinou hru. Bohužel, a tak pěkně to vypadalo.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

67 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Doomino Doomino

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce