recenze

Fluff'em Up

Fluff'em Up

Já mám devět kanárů, kanárů, ti mi nejdou do páru, né a né a né… Kdepak, místo devíti kanárů mám blíže neurčený počet papoušků a nebudu je dávat do páru, ale do trojic. Přidejte se.
Přesto, že mnozí z vás možná moc nemusí shareware, a jiní ho dokonce rezolutně odmítají, myslím, že pěkná hra si zasluhuje pěknou vyjímku. A Fluff'em up určitě pěkná je, ačkoli na první pohled snad vypadá jako tisíckrát klonovaný mutant tetrisu, diamantů a šoupací puzzle, znamenité zpracování, hezká grafika a použití hudby a bonusů čerpajících svůj námět z ptačí říše z ní činí kvalitní kousek.

Tradiční úkol "seřadit tři a více stejných" je ztížen několika omezeními. Papoušci zmizí pouze tehdy, jsou-li seřazeni do řady, nikoli do sloupce a to jen v označeném prostoru vprostřed hracího pole. Je na vás, jaký zvolíte herní mód, zda adventuru, arkádu nebo puzzle a také jak budete úspěšní, jelikož při překonání určitých levelů se objevují bonusy, například k dospělým papouškům přibyde jejich potomstvo, dosud uzavřené ve vápenných skořápkách. Kdykoli se vám podaří vynulovat papoušky jedné barvy, je takto postižený opeřenec uzavřen do klece a jeho soukmenovci již nepřibývají, až do postupu do následující úrovně.

Přes omezený čas hraní dema, nebo možná právě kvůli němu, pestré grafice a jednoduchému principu je gameska nejvíce vhodná pro nejmenší caparty.

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

77 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Fluff'em Up Fluff'em Up Fluff'em Up

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce