recenze

Dominic Cranes Dreamscape Mystery

Dominic Cranes Dreamscape Mystery

Dominic Crane je zvláštní umělec, který mívá vidiny zemí, jaké snad nikdy ani neexistovaly. Pomozte mu vyřešit záhadu, kde se jeho sny berou. Pátrejte po všech koutech a dejte dohromady zapeklitou hádanku. Tajemství zde bude všudypřítomné.
Začneme, jak jinak, v domě. Ve hře se snoubí hned několik žánrů. Budeme pátrat po světle, sbírat nejrůznější předměty, které následně upotřebíme, atd. Převažuje však hledání předmětů podle seznamu, jenž uvidíte v dolní části obrazovky. Samozřejmě se jedná o anglická slůvka. Pokud nejste příliš zběhlí, nic se neděje, Dominic vám napoví. Nápověda je však časově omezená. Jakmile ji využijete, musíte počkat, než použití zopakujete. Jestliže kliknete několikrát na nesprávné místo, kurzor na malou chvíli zmizí. Dole uvidíte předměty, jež jste posbírali. Místa, kde se dají využít, podivně modře světélkují. A většinou hráči brzy dojde, co by měl udělat. Nutno podotknout, že hříčka je velmi zapeklitá, odvádí vás od hledání a hlavní linie příběhu nejrůznějšími skládačkami nebo hlavolamy. Obsahuje však krásnou grafiku a výborné ozvučení. Rozhodně vás nebude nudit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.09.16 v 13:17

zase něco pro mě to mě zabaví


galerie

Dominic Cranes Dreamscape Mystery Dominic Cranes Dreamscape Mystery Dominic Cranes Dreamscape Mystery Dominic Cranes Dreamscape Mystery Dominic Cranes Dreamscape Mystery