recenze

Danger! Energy

Danger! Energy

Jako kapitán jedné frakce propojte potřebný počet generátorů různě směrovaným paprskem, abyste unikli z této reality. Logická hra tak trochu se zápletkou á la Matrix. Nachystejte si trpělivost, mozek a také přesnou ruku.
Objevujete se v jakési kybernetické realitě a rádi byste s vaší posádkou ven. To obnáší vyřídit hlavního padoucha a hlavně propojit nespočet generátorů. Doprovodní příběh ke hře je příjemné plus a jádro? To tkví právě v těch generátorek.
Každá oblast, do které si postupně odemykáte přístup, je složena z dílčích levelů, v nichž máte za úkol paprskem spojit daný počet generátorů. Jednoduchými pohyby myší tak hledáte body a umisťujete tok paprsku, který musí procházet bodem generátoru, aby se spustil. Z toho vyplývá onen důraz na přesnost. A to také proto, že těchto laserů máte omezený počet, takže musíte myslet kam a co umístit, aby vám to nakonec vyšlo a vy mohli postoupit dále.

Nechybí nějaká ta vychytávečka. Když například zaktivujete okolní energetickou „buňku“, získáte jeden, respektive neztratíte, tento jeden aktuální tah. To je mnohdy klíč k úspěchu. Všechno zabaleno do solidní blýskavé grafiky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 29.08.16 v 18:14

jo nevypadá to zle

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 17:58

zajímavé provedení


galerie

Danger! Energy Danger! Energy Danger! Energy Danger! Energy Danger! Energy Danger! Energy Danger! Energy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce