recenze

BlueKlick

BlueKlick

Máte dobrou myš a vycvičené prsty z psaní např. SMS zpráv? Pak je tu hra dělaná přímo pro vás. Jde totiž o "klikací" hříčku, v níž budete přesouvat kostičky stejné barvy k sobě. Dočkáte se několika různých módů a vylepšení. Pojďte to zkusit a klikat!
Klikací gamesky patří většinou k těm nejjednodušším. Právě proto je také mnohdy hraje více lidí, kteří hledají jen krátkodobé zabavení, nechtějí se dlouho trápit s hledáním herního principu a chtějí si procvičit reflexy. A BlueKlick bude právě takovou klikací hříčkou. Tak honem do toho!

Možná ani netušíte, že autor této gamesky má pod svými křídly i jiná dílka, třeba Boxit. I tentokrát se jedná o logickou hříčku. A to navíc se zcela známým a mnohokrát předělávaným námětem. Můžete zde najít celkem tři herní módy. Každý je trochu jiný. V těch prvních dvou jde o to přesunovat sousedící kostičky a vytvořit linii minimálně tří stejné barvy. V posledním postupně klikáte na sousedící kostky stejné barvy a ty poté mizí. Uvolní tak místo ostatním a postupně tak mizí třeba i celé sloupce. Je to zkrátka klikací hra ;).

Grafika je podobná té v Boxit, tedy velice jednoduše barevně řešená. Ale dočkáte se i animací přesunu kostiček ;). Musím zhodnotit i podrobnou nápovědu a všechno, co má patřit ke správné hře. Navíc můžete změnit design kostiček, třeba do stylu Mahjongu. Chyběla mi akorát nějaká hudba. No zkuste sami a uvidíte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

BlueKlick BlueKlick BlueKlick