recenze

Mammoth Solitaire

Mammoth Solitaire

Konečně solitaire, který je jiný. Zcela odlišný a na pravidla, která znáte zapomeňte. Máte-li chuť naučit se pravidla nová a zabrat se do hry na dlouhé minuty, možná i hodiny, neváhejte.
Doba ledová je doba ledová a než všechen ten led roztaje je potřeba nějak zabít čas. Že solitaire hráli už neandrtálci nikoho nepřekvapuje, poněvadž když věděli, jak vyvrtat zubní kaz a odstranit zubní kámen, tak proč by nemohli mastit karty.

Jojo, takových solitairů, které se pyšní desítkami různých sad obrázků na rubu karet nebo stovkou seskupení je hromada. Ovšem zgruntu překopat pravidla? Mammoth Solitaire si vystačí s jednou sadou, ale nudit se nebudete. Karty se neskládají podle barev jak je zvykem. Párují se podle barvy nebo se vytváří dvojice nejbližší hodnoty, a tak dlouho, než se uskládá celý balíček. Jak postupujete ve hře, získáváte hodnost od jeskynního dítěte po válečníka.

Hudba je pohodová, jedním slovem neruší a z karet se pitvoří lovci mamutů, Flinstounovi ;).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Iveta111

Iveta111 | 29.08.16 v 02:36

Fakt dobrá hra.

apache | 11.04.07 v 15:26

díkes

AdaDanjermond | 11.04.07 v 06:52

Z celeho sloupce musis vytvorit 2 hromadky. Karty jdou k sobe postupne po dvou: stejna barva nebo stejna hodnota, tj. Srdcova trojka jde na trojku jakekoli jine barvy nebo na srdcovou kartu jakekoli jine hodnoty, ale pouze lezi-li hned vedle sebe nebo do tri mist pred ni. Vyloz nejdriv vice karet (treba 6), at vidis navaznost.

apache: snad ti to pomuze :) Je to tezsi pochopit, ale zase si s tim clovek vyhraje - proto jsem to tak vychvalila ;)

apache | 11.04.07 v 02:33

Prosil bych až někdo pořádně pochopí pravidla, tak aby je sem vepsal. Zaboha na to nemůžu přijít. Dík.


galerie

Mammoth Solitaire Mammoth Solitaire Mammoth Solitaire