recenze

Zan-Zan Episode 3: The Final Hattenation

Zan-Zan Episode 3: The Final Hattenation

Trilogie s názvem Zan – Zan se již blíží ke svému závěru. Přinášíme vám totiž třetí díl této roztomilé skákačky, ve které se snad konečně všichni příznivci dovědí, jak to tedy je s tím zpropadeným kloboukem.
Budete muset překonat nástrahy ve světě, jež je tentokrát mnohem větší a potažmo i mnohem nebezpečnější. Již potřetí a přesto pořád se spoustou zábavy.

Jestliže jste si zvykli na zaběhnutý systém, grafiku a hratelnost, pak si buďte jisti, že ani v tomto případě nepocítíte zklamání. S vaším hrdinou se ocitáte v povědomé krajině s důležitým posláním. Dostat se včas na párty a to v oblíbené pokrývce hlavy. Tento motiv se s vámi už táhne dva díly a ani v tomto to nebude jiné. Těšit se můžete na skákání přes plošinky, propasti a nepřátele, sbírání srdíček, jež vám doplňují zdraví a také shromažďování dárků, díky nimž se vám otevřou dveře. Kam? K cíli? No mohlo by. Ať tak či onak, máte poslední možnost ponořit se do tohoto světa, kde se jistě nudit nebudete.

Ignorovat tuto hru samozřejmě můžete. To vám nikdo nezakazuje, ale byla by to rozhodně škoda. Copak vy nechcete vědět, jak toto dobrodružství dopadne?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Zan-Zan Episode 3: The Final Hattenation Zan-Zan Episode 3: The Final Hattenation Zan-Zan Episode 3: The Final Hattenation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce