zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 3

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Deep Sleep

Deep Sleep

Hororová adventura v pixelovém stylu. Může se vůbec někdo bát? Díky skvělému zpracování určitě!
Někdy se vstávat z postele zkrátka nevyplácí. Důkazem budiž změna, ke které dojde sebráním tajemného předmětu. Ze všedního okolí se stane poměrně strašidelné místo. A protože ve vaší posteli je najednou kostlivec, vydáváte se na průzkum okolí.
Jak to tak u adventur bývá, budete muset procházet jednotlivé lokace, sbírat předměty a řešit hádanky, jejichž použitím se posunete dále. U hry vás udrží zejména parádní atmosféra a tajemno, přičemž vůbec nevadí, že grafika je retrový pixel, spíše naopak.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

monty | 02.11.12 v 16:21

SPOILER(?): dodal bych, že hra se inspiruje fenoménem "lucidního snění" - když si ve snu uvědomíte, že sníte, můžete získat kontrolu nad tím, co se vám zdá, a stát se takřka neomezeným vládcem vašeho vnitřního světa. to se skutečně občas v životě stane kdekomu. někteří lidé ale mají údajně s lucidním sněním velmi špatné zkušenosti. jejich sen se v podstatě změní v nekontrolovatelnou živoucí noční můru, ze které není cesty ven. a kdo něco podobného zažil, obvykle tvrdí, že si ani po probuzení vůbec není jistý, zda šlo pouze o zlý sen..


galerie

Deep Sleep Deep Sleep Deep Sleep