recenze

Command & Conquer: Tiberian Dawn (GDI)

Command & Conquer: Tiberian Dawn (GDI)

Roku 1995 vychází první CaC hra s názvem Tiberian Dawn. Jednalo se o naprosto fantastickou strategii, která dokáže překvapit, zabavit a hlavně zaručí hodiny parádního hraní. No a nyní vychází zcela free. Dnešní část je strana GDI.
Ale teď popořadě, nyní jsme už vydali oba díly Red Alert za Rusko a Spojence. Tyto hry byly druhé v pořadí a jednalo se o prequel, tedy příběhová linie, která popisovala a vysvětlovala události, které se přihodily, aby vznikl svět CaC.
V dnešní hře, se dostaneme do dob, kdy snaha o technologie a vládu rozdělila svět na stranu GDI (Global Defense Initiative) a Brotherhood of Nod (které sice vystupuje jako teroristická organizace, ale vládne velké části naši Země). Velká změna z Red Alertu je hlavně znát na typu jednotek a surovinách. Hlavní surovinou je Tiberium, nepozemská substance, které se šíří po zemi, ale díky svému složení je velmi žádaná. Jednotky byly zmodernizovány (jaké překvapení) a mnohdy nebudou chybět výtvory, které se dají už zahrnout do sci-fi raženi.
Co se týče misí, tak nechybí klasické filmečky a čeká na vás 15 a 15 misí za každou stranu. Krásné na celé věci je, že se můžete mnohdy vydat několika směry a z toho i jiné úkoly v dalších misích, takže celé číslo může narůst až na 50. Příběhová linie vám jako obvykle nachystá neskutečné množství překvapení a bude dále formovat základy pro poslední volně stažitelnou CaC hru. Přeji příjemnou zábavu.
POZOR DÚLEŽITÉ : Instalace není jen tak, je třeba pořádně přečíst word soubor, který vše popisuje a hlavně u Windows 7 se vyskytuje nejvíce komplikací. Proto se na tuto část velmi soustřeďte, ne že by vám hra mohla ohrozit systém, ale prostě si ji jinak nezahrajete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:42

Perfektní hra.

Twister | 24.12.10 v 00:24

Chci se omluvit, jestli se vám hru nepodařilo rozjet, jelikož je potřeba i druhá část (NOD), která vyjde tuhle sobotu. Vůbec jsem si toho nevšiml a teď už je trošku pozdě. Proto se omlouvám a i sem hodím odkaz, jakmile hra bude na stránkách. Pardon…

Twister | 18.12.10 v 01:15

A to příští týden příjde NOD a jako poslední dorazí to nej ;) :)

Blesk | 18.12.10 v 00:57

Tohle je snad můj první příspěvek tady vůbec :D
Nej hra, dneska už jenom pro opravdového fandu (morálně zastaralá), ale je to už 15 let a to byla výpočetní technika pouhé embrio proti dnešku.. Dokonalá herní hudba, vynikající videa. Je to prostě srdcovka.. ;)


galerie

Command & Conquer: Tiberian Dawn (GDI) Command & Conquer: Tiberian Dawn (GDI) Command & Conquer: Tiberian Dawn (GDI) Command & Conquer: Tiberian Dawn (GDI)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce