recenze

Summer Gauntlet

Summer Gauntlet

Zlý vědátor ukradl léto a je na vás, abyste se prodrali jeho složitým komplexem, přes nespočet dveří a dali situaci do pořádku. Plošinovka v retro stylu pro trpělivé hráče, kteří mají rádi výzvy.
Ve vašem městečku se chystá letní slavnost. Oslava se ovšem pořádá dost špatně, když obloha je zatažená a léto někam zmizelo. Ve všem má prsty zlý profesor žijící nedaleko, a tak se se zbraní v ruce a ipsacím entusiasmem vydáváte na malou návštěvu k němu do pevnosti.
Čeká na vás velké množství plošinek, ostnů, jam, ohnivých koulí, bodáků a dalších překážek, které musíte překonat. Hra je koncipována tak, že si vždy vyberete jednu cestičku (pohybujete se v rozsáhlém komplexu), na které se to hemží pastmi a také nepřáteli. Zpravidla narazíte na dveře nebo portál, který dveře otevře (klávesa C), a podle toho budete směrovat vaše další kroky do nově zpřístupněné lokace. Takto se postupně odemykají dveře všude možně, vy se po nějaké chvilce konečně zorientujete a postupujete dále. Protože toho vaše postava moc nevydrží, je ve hře poměrně slušné množství checkpointů, které jsou dobře rozmístěny – většinou. Negativum vidím v nevyváženosti obtížnosti. Je jasné, že obtížnost musí růst, ale některé pasáže jsou tak hardcore, že jsem zkrátka ztratil náladu ve hře dál pokračovat. Paradoxem je, že právě v těchto delších a obtížnějších částech není checkpoint.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 29.11.17 v 13:33

Ujde

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.07.16 v 18:22

docela zabaví


galerie

Summer Gauntlet Summer Gauntlet Summer Gauntlet Summer Gauntlet

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce