recenze

Spaceman Sam

Spaceman Sam

Bez správně fungující rakety se do vesmíru dostanete jedině v tom případě, že by vás unesli ufouni. To se asi jen tak v nejbližších dnech nestane, takže pojďte raději sesbírat kolečka na opravu rakety a do kosmu se dostat jiným způsobem…
Tato malá hříčka vznikla jako projekt do jedné soutěže. Nic převratného, ale pár chvilek u hry strávíte. Není to totiž žádná brnkačka.

Ovládáte malého cestovatele vesmírem s velkou hlavou, který musel nedobrovolně přistát. K opravě jeho lodi mu stačí sebrat pouhých deset koleček. Ty jsou ale (překvapivě) rozmístěna takovým způsobem, že dostat se k nim normálním skokem není možné. Proto musíte nejprve najít záchytné lano, s nímž se můžete vydrápat takřka kamkoliv. Stačí si jen najít ten správný záchytný bod. Na laně se houpete a spouštíte dolů, či lezete nahoru, abyste sebrali další kolečko. Někdy musíte jak skákat, tak mířit, abyste se dostali výš. Chce to trochu cviku, ale za chvíli budete mířit přesně. I když se nabodnete na některý z četných ostnů, součástky, které jste dosud sebrali, vám nikdo nevezme. Nebojte se tedy poněkud sebevražednějších kousků.

Malá, roztomilá a přijemná gameska. Délka hraní však závisí především na vaší trpělivosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:19

tak tato verze nic moc


galerie

Spaceman Sam Spaceman Sam Spaceman Sam