recenze

Potty Pigeon

Potty Pigeon

Pomozte sympatickému ptáčkovi ukořistit jednoho z mnoha červů a dopravte ho do hnízda ke svým mláďatům. Nebude to ale vůbec jednoduché, protože vám v cestě stojí spousta překážek a střet s nimi znamená automatické ubrání života.
Počítačové hry jsou zábavou pro všechny generace, o tom není pochyb. Někdo si libuje ve spoustě krve, jinému vyhovují spíše mírumilovné hříčky, kde o nic zásadního nejde. Takovéto tituly jsou pak určeny pro naše nejmenší, kteří tak mohou naprosto bezproblémově rozvíjet své schopnosti a právě do této skupiny her patří i dnešní Potty Pigeon.

Začnu opět příběhem! Žádný není, takže jsme první bod splnili na výbornou! :) V podstatě půjde o to, sbírat v kůži malého opeřeného ptáčka, malé červy a dopravovat je do mateřského hnízda, kde netrpělivě čekají hladoví potomci, prahnoucí po každém soustu. Stačí tedy doletět k takovéto žížale a na chvíli máte vystaráno. Musíte si ovšem dávat bedlivý pozor, abyste se nestřetli s jednou z mnoha překážek. Pokud jde o orla, není to až takový problém, protože on vám pouze sebranou potravu vyrve z pařátů a vrátí na své místo. Stačí si tedy na tento plácek doletět a opětovně sebrat neškodnou žížalku. Skutečný problém ale nastává, když se vaše křídla dotknou něčeho ostřejšího a může to být masožravá kytka, helikoptéra nebo třeba vozidlo, nic vám nezabrání v tom, že automaticky vám bude sebrán jeden z vašich životů. Musíte si tedy počínat velmi opatrně, protože jakmile vám dojdou všechny životy, automaticky končíte. Důležitým faktorem je zde také energie. Ta vám v průběhu letu neustále klesá a její nulová hodnota vám rovněž může způsobit menší zdravotní komplikace.

Nástrahy skutečně nesmíte za žádnou cenu podceňovat a musíte se snažit, abyste své hladové potomstvo nakrmili. I když je zde obtížnost na trochu vyšší úrovni, není to důvod pro vaše zanevření. Potty Pigeon je jednoduše titul hlavně pro pobavení. Kdo od něj čeká více, bude nejspíše zklamán!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Potty Pigeon Potty Pigeon Potty Pigeon Potty Pigeon Potty Pigeon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce