recenze

Penetrator 2

Penetrator 2

Slibujeme vám, že s Penetratorem se nudit nebudete! Jestli máte rádi velmi akční hopsačky, je tu něco přesně dle vašeho gusta! Neváhejte ani moment, chopte se své nabité brokovnice a ukažte všem nepřátelům, kdo je tady pánem!
Poté, co se unudíte u příšerně dlouhého úvodu hry, titulky a jinými "důležitými" údaji, který se naštěstí spustí pouze jednou a už nikdy více, se dostanete do přehledného nastavení. Zde si zkontrolujete, čím že se vlastně hra ovládá, a můžete si zde třeba vypnout hudbu a zvuky. To však nedělejte, jelikož zvukový doprovod hry je výtečný.

Penetrator 2 je klasickou skákačkou, avšak okořeněný o několik druhů zbraní a nepřátel. Dole na obrazovce se vám zobrazuje lišta, díky které máte aktuální přehled o vašem zdraví, stavu munice (!) a počtu životů. Systém je zábavný. Zezačátku se budete trochu nudit, ale hned v druhé úrovni narazíte na výbornou brokovni, a s prvním výstřelem pochopíte, že tato hra je opravdu super. Zvuky zbraní jsou výtečné, ale efekty ještě lepší! Nemyslím vyziální, ty by mohli být lepší, ale každá zbraň skutečně působí jinak. Takže zatímco kulometem udoláte nepřítele během chvilky, pistolkou ho rubete půl minuty. A co víc, variabilita je velká. Dokonce si můžete zastřílet i z bazoky. Po pár úrovních se změní celé prostředí hry, a tak zatímco první se odehrává na zelených loukách, a nad jezery, v druhé epizodě se budte trmácet promočení a zmrlí v studeném počasí nedaleko za městem. až na pár drobných chybek se jedná o opravdovou bombu mezi Jump&Run hrami..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Harry Trottel | 29.12.05 v 13:11

Souhlasím je to pěkná kravina

Pařan | 23.11.04 v 08:17

Souhlasím, že je to pěkný shit. Nuda, nuda, nuda. Vývoj děje nelogický, zbraně slabé. Jedním slovem - nebrat.

sgames | 12.05.02 v 15:23

tak to sorry kaamo ale nemuzu s tebou souhlasit ... hra penetrator je peknej shit ... pripada mi to jako nejaka slatatina od nekoho,kdo se pokousel o neco co se podoba hra s Direct X ... ja to projel,a ze by me to nejak bavylo :-( tak 50 % maxx a dost !


galerie