recenze

PacWriter

PacWriter

Legendární smajlík Pac-Man trochu jinak. Nezbude vám, než využít vaše schopnosti v psaní na klávesnici. Dokážete psát tak rychle, abyste unikli smrti? Vyzkoušejte v dnešní skvěle zpracované gamesce!
Více jak čtvrt století starý žlutý otesánek Pac-Man je stále objektem zájmu jak vývojářů tak hráčů. Proslulý žluťásek totiž v sobě má určité kouzlo – dovede pobavit snad každého. Proslulý koncept byl však dnes doslova překopán.

K ovládání jedné ze dvou postaviček, jež si můžete vybrat, v bludišti nebudete potřebovat šipky, pohybují se automaticky. Vaším hlavním úkolem bude po najetí na jakousi překážku vyťukat písmena, která se objeví na obrazovce. Jedná se tak o další typing hru, kde si můžete procvičit rychlost svého psaní. Nastavit lze hned několik obtížností. Ty se liší sadou písmen, na něž se vás bude systém ptát. Zvládnout celou klávesnici a tím nejvyšší náročnost už bude vyžadovat velký um. V různých pestrobarevných levelech je vaším úkolem dojít vždy v časovém limitu od začátku až nakonec.

Dvacet úrovní opravdu hýří všemi barvami, grafika je výtečná a určitě potěší hlavně mladší hráče. I hudba je na vynikající úrovni. PacWriter je v mnoha ohledech jiný než PacMan. Užijete si s ním méně akční zábavu, avšak adrenalin při bleskovém ťukání kláves také může stoupnout. Zkuste, pokud vás tento koncept osloví, nebudete litovat!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

PacWriter PacWriter PacWriter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce