recenze

Santaman and His Iced Muffins

Santaman and His Iced Muffins

Santovi někdo vzal tři sta jeho oblíbených muffinů, aniž by předtím slušně zaklepal a zeptal se, jestli si nemůže pár kousků vzít, anebo si aspoň do jednoho kousnout. Prostě je sprostě ukradl, ale Santaman si nenechá nic líbit a je odhodlán viníka ztrestat. Pomsta bude tentokrát sladká.
Je zima, sníh a náš hrdina nám ještě ukáže v jaké je formě. Bude se plazit, lézt a skákat, aby dosáhl svého.

Červené oteplovačky, bunda a kulich sice nejsou typickou výstrojí tvrdého bojovníka, či agenta. Mnohé z jejich kousků však zvládá i tento tlouštík. V každé navštívené úrovni je potřeba jediné. Sebrat všechny dortíky, které vám otevřou cestu dále. Samozřejmě jsou tato místa osídlena nepřáteli, kterým je lépe se vyhnout. Někdy je budete schopni sestřelit, ale většinou se skryjete ve stínu, nebo posečkáte v bokem, dokud vzduch nebude čistý. Různými páčkami se to tu jen hemží a měli byste se o ně taktéž zajímat. Ručkovat po laně a plazit se jsou některé další akce, které vedou k úspěchu.

Sympatická hra, u které pozitivní dojem kazí trošku ovládání. Za pár minut si však i na tento nedostatek zvyknete, slibuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

PavelH

PavelH | 08.05.20 v 00:55

Super hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.07.17 v 17:55

další oddychovka


galerie

Santaman and His Iced Muffins Santaman and His Iced Muffins Santaman and His Iced Muffins