recenze

Old School Monster Shooter

Old School Monster Shooter

Bylo-li by libo, nebo nebylo-li by libo nějakou střílečku ve stylu staré školy? Nebylo-li by libo, tak na hru Old School Monster Shooter můžete s klidným svědomím zapomenout a této recenze si nevšímat. Bylo-li by však libo, tak pokračujte ve čtení.
Po trochu zašmodrchaném úvodu vás vítám u další hry, kde nebudete potřebovat mozek, ale pouze rychlé prsty a asi i pevné nervy! Tedy pokud si hru nezjednodušíte mojí radou, kterou vám napíši úplně nakonec.

Ano, Old School Monster Shooter je střílečka ze staré školy. Na nic si nehraje a nutí vás jenom střílet, ale hlavně sbírat klíče (bez těch se do další úrovně nedostanete). K dispozici máte palnou zbraň - bacha na omezený počet nábojů - a kosíte nepopsatelná monstra a sbíráte již zmíněné klíče. To je vše:-). Respektive následuje další level.

Autor Zvika Israeli (to je jméno jak z umělecké branže) sám tvrdí, že naprogramoval klasickou volně šiřitelnou plošinovku, plnou bláznivé akce, kde proti vám stojí 12 různých druhů potvor. A tady, že hra obsahuje 16 obtížných levelů (má recht, dohrál jsem to).

Pojďme si to shrnout. Grafika slušná, hudba a zvuky také. Hratelnost je přesně taková jako dříve v herním pravěku, kdy zpočátku byla hra jednoduchá, ale obtížnost postupně rostla až do nebeských výšin, či spíše pekelných hloubek. Tento problém má i tato gamesa. Kulantně řečeno je obtížná. Pokud bych to měl napsat na plnou pusu, tak poslední levely jsou téměř nehratelné. Ale co, alespoň dlouho vydrží! Zkuste to!

Abych nezapomněl. Tady je ta má rada. Budete-li v nesnázích, tak hledejte nápovědu v readme.txt.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce