recenze

I've Got Some Balls

I've Got Some Balls

Kulička a bludiště. Tuto kombinaci jsem viděl nesčetněkrát. Tentokrát se však jedná o velmi dobré dílko, kterému k absolutní špičce chybí opravdu málo.
Jak jsem již napsal v úvodu. Ovládáte kuličku, projíždíte trojrozměrným bludištěm a sbíráte diamanty. Když je máte všechny, level končí a pokud jste zrovna zajeli nejlepší čas, tak se i podepisujete. Ano, ve hře I've Got Some Balls jde o sesbírání všech diamantů na čas. Na výběr je 16 map, a tak se rozhodně nudit nebudete. Dokonce si dovolím tvrdit, že projet všechny mapy do cíle je nadlidský úkol. Jaké důvody k tomu mám, vysvětlím pozdeji.

Teď se mrkněme na grafiku, zvuky, atd. Grafika je rozhodně nadprůměrná, a to i přesto, že I've Got Some Balls je "pár pátků" starý. Hudba je pohodová, ovládání jednoduché. Stačí směrovky + akční tlačítko (defaultně mezerník), které má různé funkce. Ve hře se totiž tu a tam nachází brána, která přidá kuličce nějakou schopnost (skákání, apod). Bohužel, není všechno zlato co se třpytí. Tako hra má dva kazy, které vás budou provázet hraním, a které dozajista začnete po nějaké době proklínat. Je to neposlušná kamera a vysoká obtížnost.

Tak jak tedy? Stojí I've Got Some Balls za stáhnutí? Já píši ano. Archív je krátký, zábava dobrá a pro herní maniaky - možná i ta obtížnost - bude tak akorát:-). Proto můj verditk zní: STAHUJTE!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Tonda | 27.10.06 v 09:00

Me to vubec neva. Ja se jenom ptal. Myslim si to samy, ze kdyz tu ta hra byla poprve, tak
tu treba jeste nebylo tolik lidi a takhle maji sanci si ji zahrat i ti, kteri ji neodchytli

Lokutus74 | 20.10.06 v 21:05

Zkus to... je to těžší, než pindat z druhé strany:-)!

Triple T | 20.10.06 v 16:35

Musim se priznat, ze dneska uz nejsem ten typ cloveka, ktereho bys hledal. Taky uz jsem si na vlastni kuzi overil, ze rychlejsi frekvenci recenzi nez nejpomalejsi jednoduse nestiham.

Marian | 20.10.06 v 15:47

... vždyť víš Filipe, že jsi v redakci vítán i ty, kdybys chtěl. Kvalitní gamesníky bereme bez váhání... Btw.kdyby sis chtěl o tom promluvit, stačí mi pingnout na ICQ (jsem obvykle jen neviditelný), vžyť víš. :-)

Triple T | 20.10.06 v 15:29

Lokutus tady pise recenze? Woot, respect. Pamatuju si te jeste z dob, kdy jsem sem chodil rejt pravidelne.
Luzin: S Tondou mam spolecneho jen to, ze jsem si vzpomnel, ze se o tehle hre na fg jiz psalo. A vsimni si, ze zatim jedine urazky v tehle diskuzi jsi vznesl ty.
BTW: Je zajimave se divat, jak postupem casu rostou hardwarove naroky.

Lokutus74 | 20.10.06 v 10:02

Tak to mi proklouzlo. To jsem určitě měl najít. Bohužel jsem projížděl pouze celý název. Příště dám většího bacha! To slibuji:-)))!

UnHynek | 19.10.06 v 22:19

Ahoj, jak na to koukam, je to skutene hra, ktera tu uz jednou byla. Pred x lety jsem ji recenzoval a nevlozil jsem spravny nazev.. ale ta hra je tak skvela, ze v Loskotusove podani zaujala za dnesek pres stovku lidi. Proto se to asi melo stat - aby si nasla sve hrace :-).

Tonda: to nam mezi temi deseti opravdu neodpustis, kdyz se jednou sekneme?

Luzin | 19.10.06 v 21:38

Tak si to zkus, najdi hru ktera tu jeste nebyla, napis o ni recenzi a na zaver si vyslechni urazky a posmesky od nevdecniku, jako jsi ty. Vsichni se tesime... :))

Triple T | 19.10.06 v 20:47

http://www.freegame.cz/game.php?id=69

artman | 19.10.06 v 07:31

myslim, ze tahle hra u nas jeste neni...

Tonda | 19.10.06 v 06:25

To už tu snad bylo.Dáváte reprízu?


galerie

I've Got Some Balls I've Got Some Balls