recenze

Pac-Manic Christmas

Pac-Manic Christmas

Největší celebrita mezi koblížky v dějinách slaví Vánoce! Jenže... vzhledem k záporňáckým povahám vývojářů můžete vzít jed na to, že ani tentokrát je neoslaví v klidu se svými bližními. Pro něj možná smůla, pro nás však nečekaně dobrá zpráva.
Tedy alespoň pro ty, kdo rádi Pacmana v jeho klasické variantě, protože nic jiného se pod bílou vánočně-zimní zástěrkou neskrývá. A proč ten vánoční vohoz? To nevím, ale fakt je takový, že vše kolem vás je bílé a vy máte, stejně jako vaši stateční oponenti, na kebuli naraženou santaclausovskou čapku. Bludiště, bonusy, pohyb nepřátel, to všechnno je víceméně stejné jako minule, což z Pac-Manic Christmas tak trochu dělá další titul "pro sběratele", kterých naštěstí není mezi Pac-maniaky málo. Navíc bych vyzdvihl trvanlivost, protože na konec se budete muset opravdu poctivě probít, Vánoce Nevánoce.

Audiovizuální stránka je tentokrát zvládnuta solidně, na pacmanoidní hru dokonce velmi nadprůměrně, v poctivém bílém 3D hávu. Jelikož máte po ruce rozličnou škálu nastavení, doporučuji hrát spíše s nižším rozlišením a v okně, kvůli frekvenci monitoru.

Pac-Manic Christmas není nikterak revoluční a už vůbec ne geniální, to určitě ne. Je to ale kvalitní Pacman a pohodová odpočinková hra, zvláště teda o Vánocích... Kdo chce přesto víc, nabízí se tady výborný PacManiac nebo ještě líp, starý, nesmrtelný český Pampuch...

VAROVÁNÍ: Bohužel i tato hra od Sunny Games obsahuje drobný spyware, který by měl každý slušný antispyware/antivirový program bez problému najít a zneškodnit. Pokud se na ten "souboj" ovšem necítíte, prostě tu hru ignorujte a mrkněte se po jiném kousku. Jen nám potom nepište do diskuze, že jsme vás nevarovali. ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Pac-Manic Christmas Pac-Manic Christmas Pac-Manic Christmas Pac-Manic Christmas

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce