recenze

Maiden, Monk and Ogre

Maiden, Monk and Ogre

Mniši jsou tiší, tak tohle se zpívá v jedné pohádce. Tento mnich, jenž je hlavním hrdinou naší hry, však tichý není ni náhodou. Užijete si s ním spoustu legrace a přitom vás bude nutit přemýšlet, aniž by to bolelo. Tak přistupte blíž, jeho dobrodružství právě začíná.
Hra je velice dobře koncipovaná a zasazená do prostředí starodávných kinoteátrů. Jakmile se ocitnete v samotné hře, uvidíte zpravidla na jednom konci fialový diamant a na straně druhé mnicha. Mnichovým úkolem je dostat se k diamantu za co možná nejkratší čas. Přitom vás však čeká spousta nástrah. Pozor si dávejte na vodu. Mnich skákat neumí, proto jsou zde umístěny sudy, jejichž posunutím dostanete něco jako lávku. Rovněž nezkoušejte, kam až mnich půjde, klidně spadne dolů a vy můžete level opakovat. Postupujte opatrně a nepadejte do prohlubní. U nich platí totéž co u vody, používejte sudy. Postupem času se hra stává zajímavější, můžete sbírat nejrůznější předměty jako například srdíčka, plošinka se rozrůstá a přibývají v ní tajemné předměty, stormu s tvářemi a podobně. Jde o nesmírně pěknou hříčku pro malé i velké hráče, kteří se zrovna nudí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 23.02.17 v 16:13

pěkné zpracování

Alhamain | 07.03.09 v 13:30

Důleřitá poznámka - hra je shareware. Proskakující reklamy by se ještě daly snést, ale absence ukládání je docela silně omezující prvek na to, aby to yl freeware.


galerie

Maiden, Monk and Ogre Maiden, Monk and Ogre Maiden, Monk and Ogre

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce