recenze

Block Ball

Block Ball

Další Arkanoid? Ano už je tomu tak, tentokrát od německých tvůrců ze společnosti C3-Soft. Hra je v 3D provedení, a od ostatních her se liší snad jedině tím, že můžeme ,,vystřelit“ více míčků, co sestřelují hrací obdélníčky.
V čem spočívá podstata Arkanoidových her asi všichni ví, nicméně najdou se tací, co možná netuší. Podstatou Arkanoidu je sestřelování obdélníčků, které máte na hrací ploše před sebou. Na sestřelování máte k dispozici míček, co lítá mezi obdélníčky a vaší "destičkou", kterou pohybujete, aby vám míček nespadl kamsi do hlubin.

V čem se tato hra liší od ostatních? V moc věcech ne, ale především zaujme svojí barevností a 3D. Máme čtyři druhy obdélníčků, ty co zmizí po jednom sestřelení, po dvou sestřeleních a obdélníčky, co nezmizí vůbec. Obdélníčky sestřelujete míčkem (je to čtvereček), který můžete "rozmnožit" ať už vlastní iniciativou nebo sestřelením dalšího druhu obdélníčku, ze kterého vznikne další míček. Levelů na výběr nemáme k dispozici mnoho, ale určitě vás hra zaujme, i když grafika není nijak závratně dobrá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Block Ball Block Ball Block Ball