recenze

Traps & Treasures

Traps & Treasures

Pokud si chcete zahrát nějakou klasickou hopsačku, kde o nic nejde, nikám se nespěchá, přesto si užijete zábavy měrou vrchovatou, tak jste na správné adrese. Spousta zábavy, hopsání a překážek – to jen tak někde nenajdete!
Od dob instalatéra Maria začaly být hospačky stále více v kursu. Hopsaní po plošinkách se může zdát primitivní, jakmile ovšem přičichnete, hra vás chytne a nepustí!

O co tedy v dnešní hře jde? O nic složitého. Vžíváte se do role malého panáčka, kterému musíte pomoct proskákat se přes hromadu nástrah až do konce úrovně a mezitím posbírat co možná nejvíce diamantů, které se vám okamžitě přepočtou na body. Vašeho „hrdinu“ ovládáte pomocí směrových šipek, přičemž šipkou nahoru skáčete a šipkami doleva a doprava se pohybujete v příslušném směru. Skákání budete využít velice hojně, protože budete muset přeskakovat z plošiny na plošinu, překonávat nástrahy v podobě laseru či se vyhýbat projektilům vypuštěných z nastražených střílen. Jakmile toto všechno překonáte a dostanete se až ke konci úrovně, postupujete samozřejmě do další. Nevím, kolik úrovní v této hře je, přesto si myslím, že málo jich opravdu nebude a tak se budete bavit velmi dlouhou dobu.

Audiovizuální stránka je velice podařená. Grafika je sice jednoduchá, v tom je ovšem její síla. Zvuky a hlavně hudba jsou na tom nečekaně dobře, je tedy stále co poslouchat. Abych to nějak shrnul – Traps & Treasures je velice zábavnou hopsačkou, jež bohužel nepřináší téměř nic nového. Přesto se budete chvíli bavit, a to se cení. Skákání zdar!

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

70 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Traps & Treasures Traps & Treasures Traps & Treasures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce